Chance the Rapper og Childish Gambino puster til rygter om fællesalbum

Chance the Rapper og Childish Gambino puster til rygter om fællesalbum
Chance the Rapper. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Projektet blev luftet tilbage i 2014, men Chance the Rapper og Childish Gambino har endnu til gode at udgive det fællesalbum, som Chance siden har bekræftet i en Reddit-AMA. Begge rappere har da også haft rigeligt travlt i 2016: Donald Glover med ‘Atlanta’-serien og albummet ‘Awaken, My Love!’, Chance med ‘Coloring Book’ og en verdensturné, der blandt andet bragte ham forbi Falconer Salen.

Nu puster makkerparret igen til ilden med et Instagram-billede på Chance the Rappers profil. Ikke at billedet bekræfter noget som helst, men at de overhovedet befinder sig det samme sted skaber selvfølgelig forhåbninger om, at musikken er i fokus. Nu de begge har lukket 2016 (Chance har kun fem koncerter planlagt i 2017 indtil videre), burde der være tid til det.

Billedet kommer sammen med teksten »Hawaii then LA, back to work. #roscoeswetsuit«, som jo også refererer til, at der skal arbejdes på den ene eller anden måde – på et eller andet tidspunkt. #roscoeswetsuit refererer til en sætning, som Gambino fik folk til at undre sig lidt for meget over, da ‘Because the Internet’-albummet udkom i 2013.

Vi krydser finger for et Childish the Rapper-album i 2017!

Læs også: Chance the Rapper gæster podcast: Fortæller om sit nye julemixtape, sit vers på Kanyes ‘Ultralight Beam’ mm.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hawaii then LA, back to work. #roscoeswetsuit

Et billede slået op af Chance The Rapper (@chancetherapper) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af