Dokumentar om terrorangrebet på Bataclan på vej: Se trailer med Bono, Josh Homme og Jesse Hughes

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En dokumentar om det frygtelige terrorangreb på spillestedet Bataclan i Paris i 2015 udkommer næste måned på HBO.

Dokumentaren med titlen ‘Eagles of Death Metal: Nos Amis (Our Friends)’ er instrueret af Colin Hanks (Tom Hanks’ søn) og portrætterer begivenhederne før og efter angrebet den 15. november.

Filmen har fokus på forholdet mellem de to bandmedlemmer i Eagles of Death Metal, Josh Homme og Jesse Hughes, deres fans, og hvordan de formåede at vende tilbage til Paris sidste år sammen med U2.

Derudover får man mulighed for at se optagelser fra bandets optræden ved den skæbnesvangre koncert samt interviews med Homme, Hughes og Bono.

Alt i alt må det siges at være et modigt valg af emne, og det bliver interessant at se, hvordan Hanks vil manøvrere portrættet af en begivenhed, som stadig ligger præsent i manges sind. Filmen bliver Hanks’ tredje præstation som instruktør – han har tidligere lavet ‘All Things Must Pass: The Rise and Fall of Tower Records’ (2015) og ‘The Anti-Mascot’ (2014).

Filmen bliver gjort tilgængelig på HBO den 13. februar.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af