Drake takker og hylder Barack Obama efter afskedstalen: »Big up yaself O«

Drake takker og hylder Barack Obama efter afskedstalen: »Big up yaself O«
Foto: Scott Olson/Getty Images

I nat holdt Barack Obama sin sidste store tale til nationen som præsident – en tale, der traditionen tro var spækket med one-liners, der i kommende generationer vil være at finde på Facebook-coverphotos verden over.

Obama brugte talen på at sige tak til alle Yes We Can-tilhængerne og opsummmere de sidste otte års fremskridt. Han havde et ømt øjeblik med Joe Biden, Michelle Obama og familien og blev også selv flere gange rørt under talen. Du kan se hele den stærke tale herunder – starter ca. 16 minutter inde.

Efter talen har masser af kunstnere og artister hyldet den afgående præsident for sin tjeneste de sidste otte år.

Drake takkede præsidenten for de sidste otte år med et billede, som vi kun kan formode er en indikation af han hellere end gerne ville stille op mod Kanye West i 2024, hvis bare hans canadiske pas tillod det.

Også Drakes formodede sweetheart Jennifer Lopez kommenterede på talen med et glimrende klip fra ‘The Wolf on Wall Street’.

Annonce

Lena Dunham udnyttede også lejligheden til at beskrive sit – og formodentlig mange andre amerikaneres – forhold til Obama.

Mr President- my first vote ever was cast for you (in line behind Busta Rhymes no less! I NY) and it will always be an honor and a privilege to have joined forces with other Americans to elect a leader I believed in with every cell of my being. Your dignity, grace and passion changed minds & lives. You are a relentless advocate, a kind fighter, a fearless feminist father. You are a paragon of decency and honor. Oh, and you're fucking cool/funny. Like so many, I'm not ready to say goodbye. So I'll just thank you and hope you know that you're needed now more than ever (after a vacation. You and Michelle, your brilliant teammate, deserve a real umbrellas in your drinks vacation.) I hope you know that you don't just leave behind broken hearts- you also galvanized us and readied us for this moment and I'll watch that speech again any time I forget. I love you. Thank you.

Et billede slået op af Lena Dunham (@lenadunham) den

Generelt er der masser af kærlighed til den afgående præsident:

Læs også:

Annonce