Her er ugens seks fedeste fester

Her er ugens seks fedeste fester
Foto: Victor Jones/Soundvenue
Vi guider som sædvanlig til de bedste tilbud i nattelivet. I denne uge med Bitchslap, fødselsdag på Culture Box og grime på Nørrebro.
Bitchslap

Bitchslap fester i Øksnehallen
Det er ingen hemmelighed, at folkene bag Bitchslap er glade for fester, og at den 13. falder på en fredag i denne måned er derfor en oplagt mulighed – eller undskyldning – for at slå gækken løs.

En anden ting, Bitchslap-crewet er glade for, er skating, og de to interesserer kombineres i Øksnehallen fra kl. 16, hvor der er street clash med konkurrencer, hvor de sejeste tricks bliver belønnet med sixpacks. Den musikalske side af sagen er lagt i hænderne på en yderst rutineret kvartet bestående af Pelle Peter Jensen, KCL, DJ Graded og Fergus Murphy.

Friday the 13th Death Gap and Aprés Clash party
Fredag den 13. januar
Øksnehallen
Læs mere om festen på Facebook


Nyt dansegulv i Kødbyen
Der er godt nyt, hvis du tit hænger ud på Mesteren & Lærlingen, men har problemer med at vise dine moves på den intime bar i Kødbyen. Juleferien har folkene bag nemlig benyttet til at bygge et nyt og større dansegulv, der indvies på fredag, hvor Futte-Rico og Storm styrer slagets gang bag pladespillerne.

Mesteren & Lærlingen: Nyt dansegulv
Fredag den 13. januar
Mesteren & Lærlingen
Læs mere om festen på Facebook


DoomRoom
Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Fredag den 13. på Chateau Motel
Hvis man er overtroisk, skal man måske blive hjemme på fredag, hvor kalenderen viser den 13. januar. Er du ikke, kan du slå dig løs til ’Doom Room’ på Chateau Motel, der udover en virtual reality-performance (!) byder på et solidt line-up bestående af blandt andre Kasper Marrott, Copyflex, Lou Van og Steen Kong.

Doom Room + The Afterlife Party
Fredag den 13. januarr
Chateau Motel
Læs mere om festen på Facebook


Grime-fest på Rust
Hun er kusine til grime-kometen Stormzy, men Nadia Rose er i fuld gang med at skabe sit eget navn inden for den britiske rap-genre. Hun hittede stort i 2016 med ’Skwod’, og på lørdag giver Rose så sit første danske koncert på Rust.

Der er tale om en natkoncert, og den danske rapper Annelise er på som support, mens britiske Highraid og lokale J.J. Wild og Luke Rocc står for at holde dansegulvet varmt før og efter koncerterne. I Rusts kælder fyrer Supa Soca Bass op for varmblodet dansemusik.

Nadia Rose
Lørdag den 14. januar
Rust
Læs mere om festen på Facebook


Vega hylder 90’erne
Er du klar på en tur ned ad memory lane, bør du slå et smut forbi Lille Vega, hvor 90’ernes r’n’b og hiphop hyldes til anden runde af Club Supreme. En af hovedkræfterne bag arrangementet, pladevenderlegenden DJ Typhoon, står bag pulten i selskab med svenske ADL og den amerikanske mixtape-legende DJ A.Vee.

Club Supreme: Born Into the 90’s pt. 2
Lørdag den 14. januar
Lille Vega
Læs mere om arrangementet på Facebook


Culture Box fejrer fødselsdag
I 12 år har Culture Box fra lokalerne i Kronprinsessegade trakteret publikum med udsøgte elektroniske koncert- og kluboplevelser. Lørdag fejres det med en gedigen fødselsdagsfest, hvor Levon Vincent, Northern Structures og Kenneth Christiansen tager sig af Black Box, mens Martinez og Steen Kong regerer i Red Box.

Culture Box 12 Years Birthday Party
Lørdag den 14. januar
Culture Box
Læs mere om festen på Facebook

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement