Jobopslag: Soundvenue søger erfaren videotilrettelægger

Jobopslag: Soundvenue søger erfaren videotilrettelægger
Sofia Coppola under optagelserne til 'The Virgin Suicides'. Mindre kan gøre det.
Soundvenue søger en tilrettelægger med erfaring til at lede mediets voksende videoproduktion.

Soundvenue øger i den kommende tid fokus på videoproduktion i både redaktionelle og kommercielle sammenhænge og søger en tilrettelægger til at lede produktionen.

Du vil indgå i et engageret team med en assisterende tilrettelægger, samt vores redaktion, chefdesigner og kundekonsulenter og får ansvaret for at konceptudvikle og planlægge vores produktioner. Du skal desuden selv bidrage til de fleste af produktionens faser.

Du får mulighed for at forme en progressiv rød tråd i stil, form og indhold i videouniverset på Soundvenues egne platforme og sociale kanaler.

Din tid vil være nogenlunde ligeligt fordelt mellem redaktionelle og kommercielle projekter, men alle produktioner er målrettet Soundvenues platforme og målgruppe.

Din profil
Du har uddannelse inden for tilrettelæggerområdet og erfaring fra andre medier, tv- og produktionsselskaber eller kommunikations- og reklamebureauer. Du har stærke tekniske færdigheder og stor indsigt i alle produktionsforløbets faser – fra konceptudvikling til postproduktion.

Du forstår, at video kan være mange ting – fra længere programformater til Instagram-spots – og er ivrig efter at arbejde på tværs af genrer fra dokumentar over interviewkoncepter til grafikbårne fortællinger. Du er begejstret over udfordringen ved at lave engagerende videoproduktioner til en målgruppe med en kort attention span.

Du evner at arbejde selvstændigt og have mange bolde i spil og trives på en arbejdsplads, der nogle gange også pulserer uden for 9-17-rammen, og du prioriterer et godt forhold til dine kolleger og en arbejdsplads, hvor man kan have det sjovt.

Om Soundvenue
Soundvenue er et dansk kulturmedie med ti år på bagen og en markant stemme inden for musik, film, mode og digital kultur. Med over én million månedlige besøg på Soundvenue.com og et stort følge på Instagram og Facebook, taler vi time for time til en stor målgruppe mellem 18 og 35 år, der er kritisk, veluddannet og bosiddende i landets største byer.

Formalia
* Ansættelsesstart senest 1. april
* Stillingen er fuld tid på kontoret i København K
* Løn efter aftale
* Ansøgningsfrist: 14. februar

Din ansøgning bør indeholde lidt om din baggrund, din motivation for at søge stillingen, vision for Soundvenues fremtidige videounivers, samt links til tidligere arbejde.

Send din ansøgning eller ret spørgsmål til chefredaktør Nicolai Torp på nto@soundvenue.com eller tlf. 70200012.