Missy Elliott præsenterer ny single ‘I’m Better’ – se endnu et visuelt mesterstykke fra hiphop-dronningen

Missy Elliott er tilbage. Håber vi. Hun har i hvert fald netop sluppet singlen ‘I’m Better’ feat. Lamb, som ganske usentimentalt understreger, at Missy ikke har mistet grebet om, hvordan man skruer et solidt stykke hiphop sammen.

Med dybe beats og et iørefaldende, nærmest Gameboy-klingende tema over et svungent electro-skelet, er der tale om endnu en solid tilføjelse til Elliott-samlingen. Det hele går op i en højere enhed i samspil med videosiden, som også besidder Missys karakteriske islæt: Surrealistiske elementer, forførende koreografi og særegne scenografiske universer.

Med ‘I’m Better’ bliver vi også mindet om, hvor længe det er siden, vi sidst fik noget reelt fra Missy Elliott. Der har været et par singler i form af ‘WTF (Where They From)’ (2015) med Pharrell og ‘Pep Rally’ (2016), men derudover skal vi helt tilbage til 2005 for at finde et samlet album – ‘The Cookbook’.

Forhåbentlig betyder ‘I’m Better’, at der snart kommer mere. Foruden singlen, har hun også offentliggjort en teaser for en dokumentar om hendes karriere og indflydelse på musikbranchen, som snart er på vej. Den kan du se herunder.

I mellemtiden krydser vi virkelig fingre for det album.

Læs også: ASAP Ferg og Missy Elliott slår sig sammen på den house-ekstatiske ‘Strive’

Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold
Sponsoreret indhold