Premiere: Kesi vælter klubben på den nye single ‘God dag’

Premiere: Kesi vælter klubben på den nye single ‘God dag’
Foto: Samy Khabthani

»Uh la la la la – sikken dejlig dag det er i dag«.

Kesi er i flyvende humør på den nye single ‘God dag’ – en nedtonet hiphop-klubbanger med masser af radiopotentiale. Tænk en lidt mere hverdagsglad udgave af ‘Søvnløs’ bare i et lavere tempo og med fuld knald på det syng-med-venlige ‘uh la la’-omkvæd, der nok skal sætte sig fast i hjernen på en hel del lyttere.

»Tracket blev til fordi jeg kunne mærke, at den dag, vi lavede sangen, ville blive en sindssyg dag. Og så gik jeg hele tiden rundt og sagde det i studiet. Vi synes, det lød fedt, og det endte med, at vi pludselig indspillede det. Det blev til det her track«, fortæller Kesi, der yderligere beskriver nummeret med: »Stilen er DJ Mustard-agtigt, hvis man skal kalde den noget«.

‘God dag’ er produceret af Hennedub, der med fingrene nede i hits fra Gilli, Lukas Graham, Noah Carter og Kesi har vist sig som en af de allermest indflydelsesrige beatmagere på den danske hiphopscene lige nu.

Læs også: Video: Kesi rapper og fortæller om sine yndlingsrim

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af