Premiere: Se Soleimas trippede hjemmevideo til ‘Cracks’

Premiere: Se Soleimas trippede hjemmevideo til ‘Cracks’
Foto: Dennis Morton

Sarah Mariegaard er tidligere sangerinde i Flødeklinikken, men i starten af 2015 præsenterede hun verden for sin første solosingle, ‘My Boi’. En række fine popsingler fulgte trop i 2016, men nu er Mariegaards Soleima-alias klar til næste kapitel med sit første minialbum, der udkommer den 21. april.

Her finder man blandt andet singlen ‘Cracks’, som efter udgivelse sidste uge nu har fået en trippet musikvideo, som er lavet af Soleima selv og videokunstnerne Maya SB og Adda Elling. Den er filmet rundt i København på iPhones og er en ret hyggelig sag, der fint indrammer nummerets musikalske univers af nærvær.

‘Cracks’ er desuden produceret af John Calvert, som blandt andet har arbejdet sammen med britiske Nao på hendes stærke debutalbum ‘For All We Know’ fra sidste år.

Soleima selv fortæller om videoen:
»Video er sjovt, fordi det kan forstærke nogle af de følelser, man kan få ved at høre en sang. Jeg har altid synes, det var lidt pres og skulle lave de der store videoproduktioner til en eller anden sang. Men efter vi er begyndt at gøre det selv, med folk jeg virkelig beundrer og holder af, har det fået en helt ny betydning. Mere end denne video er en klassisk musikvideo, er det en form for farveflader og former, som jeg synes passer godt til sangen«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af