Robyn og produceren Mr. Tophat klar med nyt nummer – varmer op til weekendens ep-udgivelse

Robyn og produceren Mr. Tophat klar med nyt nummer – varmer op til weekendens ep-udgivelse
Foto: Per Erik Adamsson

En ny pulserende single fra den svenske house producer Mr. Tophat og Robyn er nu udgivet. Nummeret hedder ‘Right Time’ og er track nummer to på en kommende ep skabt i samarbejde mellem de to kunstnere. Ep’en hedder ‘Trust Me‘ og udkommer nu på fredag den 13. januar.

Siden 2010 har Robyn primært udgivet musik i samarbejde med andre – herunder ep’en ‘Do It Again’ med Röyksopp i 2014, ep’en ‘Love Is Free’ med La Bagatelle Magique i 2015 og ‘Hang Me Up To Dry’ med Metronomy fra i sommer.

Den kommende ep bliver altså ingen undtagelse herfra, hvor hun i samarbejde med Mr. Tophat præsenterer nye, mørke lydflader med tråde, der strækker sig langt ned i discoens underverden.

Kunstnerne selv beskriver ep’en som et udtryk for en progression hos Robyn, som med disse numre viser tilbage til et tidligere og mere electropoppet udtryk, samtidig som det også er funderet i Mr. Tophats univers af klubmusik.

Alle numre strækker sig op over ni minutter med et gennemgående groove, der lægger op til, at de sættes på i de sene dansetimer efter midnat. Robyn og Mr. Tophat har allerede haft titelnummeret ‘Trust Me’ tilgængeligt i et stykke tid, og nu kan du altså også høre ‘Right Time’. Begge giver et indtryk af en ep præget af tætte rytmer, Robyns æteriske vokal og smygende synth-flader. Vi glæder os til at få det sidste med på fredag.