Solange dissekerer ‘Cranes In the Sky’ i ny podcast – bliv klogere på tankerne bag nummeret

Solange dissekerer ‘Cranes In the Sky’ i ny podcast – bliv klogere på tankerne bag nummeret
Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images

Solanges ‘Cranes In the Sky’ – som vi kårede til det fjerdebedste nummer i 2016 –  er kommet under luppen i et nyt afsnit af podcastserien ‘Song Exploder’.

Podcasten har til hvet afsnit inviteret en musiker ind for at fortælle, bid for bid, hvordan de har skabt et særligt stykke musik.

Solange kommer både rundt om de personlige, æstetiske og tekniske overvejelser, og starter historien helt tilbage ved produktionen af sit andet album ‘True’, hvor grundskelettet til ‘Cranes In the Sky’ blev lagt.

Hun fortæller om sit personlige forhold til sangteksten, som blev skrevet i en tid, hvor hun gennemgik en transitionsfase, blandt andet på grund af bruddet med faderen til hendes søn – en periode, som også bliver omtalt i det nylige interview mellem hende og Beyoncé.

Selve linjen ‘Cranes in the Sky’ er inspireret af de mange kraner i Miami, som hun i perioden rejste til for at søge ro og tilflugt. Kranernes brud med den smukke himmel blev pludselig et billede på Solanges egen indre tilstand.

Hertil dykker hun ned i mere tekniske detaljer og inviterer for eksempel lytterne til at se nærmere på enkelte klaver- og korfrekvenser. Alt i alt en lytteværdig indføring i de kunstneriske tanker bag ét af 2016’s stærkeste numre. Du kan høre hele afsnittet herunder.

Læs også: Årets bedste udenlandske sange – top 10-1

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af