St. Vincent taler om alt fra barndom til stripklub-oplevelser i nyt podcastinterview

St. Vincent taler om alt fra barndom til stripklub-oplevelser i nyt podcastinterview
Foto: Michael Loccisano/Getty Images

St. Vincent er i øjeblikket på banen med flere forskellige projekter. Vi har allerede skrevet om vores forventning til hendes kommende album, såvel som at hun for nyligt har kastet sig ud i at være instruktør på en gyserkortfilm i den kvindeinstruerede antologi ‘XX’.

Nu optræder hun så i et interview med ven og komiker Phoebe Robinson (fra ‘2 Dope Queens’) til podcasten ‘Sooo Many White Guys’, hvor vi kan blive endnu klogere på den multifacetterede kunstner.

Interviewet bærer i den grad præg af de to kvinders personlige venskab til hinanden, og en meget afslappet Annie Clark fortæller derfor anekdoter om alt fra en nørdet barndom til et kikset besøg på stripklub såvel som om ensomheden under sine turnéer.

Vi får også lov at høre mere om St. Vincents studietid – hvor hun efter egen vurdering ikke var nogen særligt god studerende – hendes tanker om køn og seksualitet, og ikke mindst hvordan hun med sit nye album træder væk fra at tro, at kunsten altid bare skal tale for sig selv.

Du kan lytte til hele interviewet herunder, som starter 9:10.

Læs også: De 23 mest ventede udenlandske album i 2017

Her skulle der være tredjeparts-indhold, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af