Syd fra The Internet annoncerer debutalbum – se hendes nye musikvideo til ‘All About Me’

Syd fra The Internet annoncerer debutalbum – se hendes nye musikvideo til ‘All About Me’
Foto: Imeh Akpanudosen/Getty Images

Forsanger i bandet The Internet og tidligere medlem af hiphopkollektivet Odd Future, Syd tha Kyd, har annonceret sit debutalbum.

Hun har i denne forbindelse både offentliggjort et nyt nummer, ‘All About Me’, samt en tilhørende musikvideo. Det kommende album ved navn ‘Fin’ er skrevet og produceret af Syd selv, men indeholder også produktioner af MeLo X (som blandt andet har arbejdet på Beyoncés ‘Lemonade’), Hit Boy, Haze, Rahki og Steve Lacy fra The Internet (på ‘All About Me’).

Det nye projekt betyder dog ikke, at Syd lægger The Internet på hylden, men hun har i et tidligere interview udtalt: »Det her er min dykken ned i en dybde, som jeg gerne så bandet nå til«. Præcis, hvad hun mener med det, må vi vente med at se mere til, når hele albummet slippes den 3. februar.

Den nye video er instrueret af den amerikanske filmkunstner Calmatic og viser blandt andet Syd i selskab med de andre medlemmer fra The Internet og Tyler the Creator.

Se det kommende albums trackliste og videoen til ‘All About Me’ herunder.

‘Fin’:
1. ‘Shake ’Em Off’
2. ‘Know’
3. ‘Nothin to Somethin’
4. ‘No Complaints’
5. ‘All About Me’
6. ‘Smile More’
7. ‘Got Her Own’
8. ‘Drown in It’
9. ‘Body’
10. ‘Dollar Bills’
11. ‘Over’
12. ‘Insecurities’

Læs også: The Internet-sangerinde smider solo-skæring: Hør Syd tha Kyds forførende nye ‘Amazing’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af