The Weeknds romance med Selena Gomez skaber røre i Taylor Swifts girl squad

The Weeknds romance med Selena Gomez skaber røre i Taylor Swifts girl squad

De har ikke ændret parforholdsstatus på Facebook, men noget tyder på, at Selena Gomez og The Weeknd har slået pjalterne sammen – så meget som The Weeknds påståede promiskuøsitet nu tillader det.

I hvert fald begyndte der i går at cirkulere billeder, hvor de to kyssende og tæt omslynget forlod en restaurant.

I internettets romantiske fantasiverden, hvor kendis-parforhold vurderes som optrædener i en talent-konkurrence, kom det som lidt af en overraskelse.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Mange udtrykte det dog sørgeligvis sådan her:

Særligt Selena Gomez’ kærlighedsliv er en varm kartoffel på nettet, fordi hun tidligere har dannet par Justin Bieber. Men hendes relation til The Weeknd får en ekstra dimension, fordi han indtil for nyligt dannede par med Bella Hadid. Og Bella Hadids storesøster Gigi Hadid er en fasttømret del af Taylor Swifts girl squad, præcis som Selena Gomez også er. De var begge med i videoen til ‘Bad Blood’.

Det burde jo på papiret ikke betyde det mindste, men flere medier beretter, at Bella Hadid efter billederne kom frem er holdt op med at følge Selena Gomez på Instagram. Som alle, der fulgte romancen mellem Jennifer Lopez og Drake, ved, er det sådan man i 10’erne udtrykker i ondt blod i underholdningsbranchen.

Læs også: Nyt powercouple? Drake og Jennifer Lopez puster til kæresterygter med fælles Instagram-billeder

Sponsoreret indhold
’True Detective’ er endelig tilbage!
Se Mahershala Ali brillere i den nye, intense sæson 3 på HBO Nordic.
HBO Nordic
Advertisement