»Cash me ousside, how bou dah«-pigen er omdrejningspunktet i Kodak Blacks usaglige video til ‘Everything 1K’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

En puddel, der pisser, dollar dollar bills i en Rolls Royce og et internet-meme. Videoen til Kodak Blacks ‘Everything 1K’ har alt, hvad en rapvideo i 2017 skal have.

Videoen spiller på samtlige klichéer i rap-gamet, men med den ‘lige nu og her’-berømte 13-årige Danielle Bregoli som omdrejningspunkt. Hun har de seneste uger badet i internetberømmelsens halvkvalme skær, siden en video fra september, hvor hun, hendes mor og alle deres problemer besøgte det pseudo-psykologiske terapiprogram ‘The Dr. Phil Show’, blev et viralt hit.

Danielle Bregolis berømmelse skyldes i høj grad hendes utilpassede adfærd (hun stikker af hjemmefra, stjæler sin mors kreditkort og bil, etc.) og så catchphrasen »cash me ousside how bou dah«, som er en trussel hun lirede afsted mod publikummet på »Dr. Phil«.

I Kodak Black-videoen bliver “succesen” så endegyldigt malket med masser af merch, blandt andet som Champion-kopi.

Du kan se hendes over the top ‘Jerry Springer når det er værst’-optræden i ‘The Dr. Phil Show’ herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: ‘Real Chill’: Rae Sremmurd og Kodak Black fucker et Airbnb-hjem op i ny video

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af