Distortion afslører 16 nye navne til årets program

Distortion afslører 16 nye navne til årets program
Riff Raff.

I sidste uge blev der teaset, men nu er Distortion klar med den første store musikpakke til sommerens festival. Det drejer sig om 16 nye navne – hovedsageligt til Distortion Ø med et par afstikkere til Distortion Club-arrangementerne.

Det drejer sig blandt andet om den excentriske (okay, kugleskøre) amerikanske rapper Riff Raff, som sammen med DJ Afterthought giver Distortion Club-koncert på Rust torsdag den 1. juni. Med i baggagen har Riff Raff aka Jody Highroller sidste års ‘Peach Panther’-album.

Hertil kan man blandt andet glæde sig til den britiske producer Mura Masa, r’n’b-talentet Abra fra Awful Records og et live-set fra tyske Extravelt. Abra, Soleima og Tommy Genesis spiller på Red Bull Music Academy-scenen, som altså også er den første Distortion Ø-scene til at blive afsløret.

Se det nuværende program forneden – Omar Souleyman, Tale Of Us og Mike Skinner & Murkage var annonceret i forvejen.

Og husk: Du kan stadig ansøge om at blive street host til årets gadefester på Nørrebro og Vesterbro – fristen er 1. marts.

Distortion Ø: Fredag
Mura Masa
Tale Of Us
Omar Souleyman
Max Cooper
Abra
Ena Cosovic
Tobi Tastic
Schlomniwatz

Distortion Ø: Lørdag
Ben Böhmer
Acud
Mononoid
Extrawelt
Maceo Plex
What So Not
Soleima
Tommy Genesis
Denis Horvat

Distortion Club
Mike Skinner & Murkage pres. Tonga – Rust, 31. maj
Riff Raff feat. DJ Afterthought – Rust, 1. juni

Læs også: Distortion afslører planerne for 2017 – inkl. årets første musiknavn

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.