Gå en klasse om med Princess Nokia i stærk dobbelt-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hvis du var en af de heldige, der var til stede til den helt udsolgte koncert på Sigurdsgade i går, vil du højst sandsynligt enten ønske, hun var din veninde, eller frygte, at hun kom efter dig.

Harlem-rapperen Princess Nokia indtog tirsdag aften Sigurdsgade med lige dele hardcore attitude og ærlig følsomhed: En fest for alle, der fortjente den, og en solid fiasko for de fyre, der var en kende for nærgående (som Nokia iskoldt stoppede showet for at smide ud).

I kølvandet på aftenens koncert og som startskud til hendes Europa-turné har Nokia udgivet en ny dobbeltvideo til ‘1992’-numrene ‘Bart Simpson’ og ‘Green Line’. Videoerne er instrueret af Nokia selv og hendes bedste veninde, Milah Libin.

Se videoerne i toppen eller få et glimt af gårsdagens koncert herunder (hvor Nokia lige har indtaget scenen (og publikum) til hittet ‘Tomboy’). Hun er desuden annonceret til Roskilde Festival

Læs også: Princess Nokia på vores liste over de mest lovende udenlandske musiknavne for 2017

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lige gået på! Princess Nokia in the house.

En video slået op af SOUNDVENUE (@soundvenue) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af