Premiere: School of X kredser om livets dualisme på den flotte ‘Words’

Premiere: School of X kredser om livets dualisme på den flotte ‘Words’
Foto: Dennis Morton

»I need rhythm for my soul, you could never fill the hole«, synger Rasmus Littauer på sin nye single som School of X, der handler om et af livets uomgængelige dilemmaer.

»’Words’ er en ret vigtig sang for mig. Den beskriver en følelse, som har præget en kæmpe stor del af mit liv. Hovedtemaet er dualisme. Den handler om, hvordan man meget gerne vil beholde det, man har, men samtidig har et voldsomt behov for noget andet. Noget der sikkert er rigtig mange, der kender til i mange aspekter her i livet«, fortæller Littauer, og der er en ret fin, oprigtig længsel af spore i hans vokal sidestillet med en tvivl over, om man nu gør det rigtige. Det er ikke altid helt let at finde ud af, hvad man selv vil. Hvad hjernen siger. Hvad hjertet vil.

‘Words’ er den anden officielle single fra School of X efter ‘Las Vegas’ og et cover af Sades ‘By Your Side’. Vi har tidligere rost School of X som noget af det mest lovende danske musik i 2017, og hans koncert til Vegas Udvalgte bekræftede kvaliteten i Littauers projekt, som live giver mere los til de elektronisk ladede produktioner, som samtidig besidder en let, dagdrømmende karakter.

Læs interview: School of X: »Da vi havde pause fra Mø i vinter, fandt jeg ud af, at nu skulle det være«