Se M.I.A.’s bjergtagende video til den nye single ‘P.O.W.A.’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sidste uge teasede M.I.A. med, at et nyt nummer var på vej, og nu er ‘P.O.W.A.’ så landet med en tilhørende flot musikvideo. 

Filmen er instrueret af sangerinden selv og indeholder flere bjergtagende skud af M.I.A. i pittoreske setups og en skarp linje af dansere i upåklagelig koreografisk koordination.

M.I.A. har via Twitter frigivet teksten til ‘P.O.W.A.’, der har en underliggende tone af at være en politisk kommentar. Semantik og kritik kæmper om førstepladsen, mens M.I.A. kaster sig ud i rim om ‘Obama’ og ‘Osama’ og taler om at give magten tilbage til folket:

»Super-kala fascist, racist, espi-ala-tazors
Posers with the cases
They better not erase us
Betta come face us«

Det er endnu uvist, om det betyder, at vi fremtiden kommer til at høre mere fra M.I.A., eller om nummeret her for lov at stå for sig selv.

Hun havde ellers varslet, at hendes femte album ‘AIM‘, der udkom i september, ville være det sidste. Men nu er ‘P.O.W.A.’ så landet, og i denne uge er hun tilmed blevet udnævnt som kurator for Meltdown Festival i London til sommer. Indtil videre lader det altså ikke til, at musikken er lagt helt på hylden.

Læs også: M.I.A. deler nyt nummer: Hør ‘Freedun’ med Zayn Malik

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af