Carl Emil Petersen spiller debutkoncert på Roskilde Festival

Carl Emil Petersen spiller debutkoncert på Roskilde Festival

For lidt over en uge siden gik Ulige Numre i opløsning, og få dage efter lancerede (nu tidligere) frontmand Carl Emil Petersen solokarrieren med den nye single ‘Liv før døden’. Nu har han annonceret sin første solokoncert, og man må sige, at han live-debuterer det nye materiale med stil.

Carl Emil Petersen spiller til sommer på Roskilde Festival, hvor han med sit nye band får ansvaret for at spille selveste Arena op.

Sangskriverens soloalbum er sat til at udkomme til efteråret, og på Roskilde Festival vil han både spille Ulige Numre-sange samt numre fra soloprojektet.

»Det bliver et helt specielt øjeblik for mig. Jeg er kommet på Roskilde Festival, siden jeg var lille, og festivalen har haft stor betydning for, at jeg selv endte med at blive sangskriver. Jeg kunne ikke forestille mig en vildere start på solokarrieren end at spille min debutkoncert på Arena-scenen. Jeg har et nyt band i ryggen, og vi spiller både sange fra min tid med Ulige Numre og fra min kommende plade. Jeg ved, at publikum er klar, og jeg håber, at de går derfra helt varme i hjertet og med hæse stemmer«, udtaler Petersen.

Roskilde Festival afslører den endelige plakat med cirka 175 navne i begyndelsen af april.

Læs også: Ulige Numre-frontmand går solo – hør Carl Emil Petersens debutsingle, ‘Liv før døden’

Annonce