Charli XCX slipper nye tracks, bl.a. ‘Pull Up’ med Mø: »Hun er en af de sejeste piger i musikindustrien«

Charli XCX slipper nye tracks, bl.a. ‘Pull Up’ med Mø: »Hun er en af de sejeste piger i musikindustrien«

I sidste måned fik vi nys om, at Charli XCX både havde et mixtape og et track med Mø på trapperne. Samarbejdet fik vi endda også at høre, da den britiske popnymfe under en koncert i L.A. fik besøg af Mø – og nu er nummeret, den sprudlende popbanger ‘Pull Up’, altså endelig kommet ud over scenekanten.

Nummeret røg i æteren via BBC Radio 1, hvor Charli XCX gav et interview og spillede hele tre nye sange fra et kommende mixtape, der får titlen ‘Number 1 Angel’. Foruden ‘Pull Up’ fik vi også ‘Dreamer’ og ‘Lipgloss’ (feat. Chicago-rapperen CupcakKe) – samt et par ord fra Charli om mixtapet og Mø-samarbejdet.

Charli XCX om Mø: »Hun er sej, jeg elsker hende meget. Hun har en helt særlig stemme. Vi har kendt hinanden i et stykke tid, og vi har skrevet en sang til hende, der hedder ‘Drum’ med min ven Noonie Bao, og vi har arbejdet on/off sammen i et stykke tid. Hun er bare så chill – hun er en af de sejeste piger i musikindustrien, så jeg blev bare nødt til at have hende med på dette mixtape. Jeg sendte hende demoen til ‘Pull Up’, og hun var klar, gjorde sin ting – and smashed it«.

Hør hele indslaget og de tre nyre numre herunder (3.50: ‘Pull Up’, 9.18: ‘Dreamer’ og 15.25: ‘Lipgloss’).

‘Number 1 Angel’ lander nu på fredag den 10. marts.

Læs også: Mø viser igen sin kærlighed til Ungdomshuset