Den nye festival Badesøen afslører tre friske navne – svensk syrerock og besøg fra Ghana

Den nye festival Badesøen afslører tre friske navne – svensk syrerock og besøg fra Ghana

Til juli kan man for første gang deltage i Badesøen: En ny endagsbegivenhed, som blander musikfestival med udflugt til et vandland. Festivalen afslørede i starten af marts de to første navne i form af The Savage Rose og Peter Broderick, og nu er programmet blevet udbygget med tre punkter.

De svenske syrerockere i Dungen kommer forbi med deres 2016-album ‘Häxan’, mens også de poetiske danskere i Skammens Vogn og gnanesiske King Ayisoba (en mester på kologo-instrumentet) nu er på programmet.

Festivalen med plads til 1500 gæster afholdes i og rundt omkring Friluftsbadet Badesøen i Albertslund. Badesøen er kurateret af internetradioen The Lake og arrangeres i samarbejde med Albertslund-spillestedet Forbrændingen og kulturlaboratoriet Prxjects by Mercedes-Benz.

Badesøen
29. juli

Friluftsbadet Badesøen, Albertslund
Billetpris: 330 kr.

Sponsoreret indhold
Kæreste-lokkeri med Sara Hjort
‘Perfekte steder’-skuespilleren fortæller, hvordan hun lokker sin kæreste til at se film med hende. Hør om Saras tv-cravings her.