»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Distortion afslører stærk ny musikpakke

Distortion afslører stærk ny musikpakke
Distortion Ø anno 2016.
Foto: Kasper Månsson/Soundvenue

Så er der godt og vel to måneder til, at Distortion igen rammer København som en festtsunami. Nu har festivalen så afsløret en særdeles stærk musikpakke, som hører hjemme til Distortion Ø på Refshaleøen den 2. og 3. juni.

Først og fremmest drejer det sig om to seje kvindelige rapper fra England: Little Simz har vi tidligere ravet over, og så er der Lady Leshurr, som har udgivet et hav af mixtapes, men i 2015 fik sit endelige gennembrud med det fjerde indtog i hendes ‘Queen’s Speech’-serie. Er du som rap-fan endnu ikke stødt på den, så skynd dig at tjekke den ud HER.

Hertil kommer en stærk række af hovedsageligt danske elektroniske navne: Kenton Slash Demon, Kasper Bjørke, Toxe, Iris Gold, Code Walk, Erosion Flow og Johan Carøe.

Alle dagens navne spiller på Red Bull Music Academy-scenen til Distortion Ø.

Læs også: Distortion afslører 16 nye navne til årets program