Her er ugens syv fedeste fester

Her er ugens syv fedeste fester
Foto: Victor Jones/Soundvenue
Vi guider som altid til de bedste tilbud i nattelivet. Denne uge med blandt andet girl power, grime og acid house.

Kompromisløst label fejrer sig selv
Måske er Posh Isolation ukendt i den brede offentlighed, men det københavnske pladeselskab med butik i Blågårdsgade har i løbet af sine første otte år opbygget et internationalt renomme indenfor genrer som techno, ambient og noise.

Denne weekend markeres fødselsdagen med et to dages arrangement, fredag på Jazzhouse og lørdag på hjemmebane på Mayhem på grænsen mellem Nørrebro og Østerbro. Her kan man se frem til koncerter med Posh Isolation-navne som Croatian Amor, Kyo og Damien Dubrovnik, garneret med et hold af eksperimenterende dj’s.

8 years of Posh Isolation
Læs mere om fredagens arrangement HER
Læs mere om lørdagens arrangement HER


Acid house-hyldest på Bakken
Genren acid house har haft helt særlig plads i den elektroniske musikhistorie, siden den opstod for 30 år siden i Chicago og efterfølgende blev en central del af den britiske rave-scene. Fredag fejres den runde fødselsdag på Bakken, hvor Brynjolfur, Harrison Heat og David Garset spiller nye og gamle eksempler.

303 Day – Celebrating Acid House
Fredag den 3. marts
Bakken
Læs mere om festen på Facebook


Weekend på Chateau Motel
Der er fuldt program på Chateau’et i weekenden. Fredag byder Attention Whores Inc. indenfor med Overdoza, Aviaja og Youss bag pulten, mens den franske dj og house-connaisseur Jeremy Underground er hovednavn til Camouflage i mainroom. Lørdag fejrer Jakob Winther 10-års jubilæum for sit Vibe Factory Recording Studio med masser af dj’s og koncerter fra The Chairman og Wife Material (en gruppe bestående af Winther og venner fra det danske rockmiljø).

Chateau Motel
Læs mere om fredagens fest HER og HER
Læs mere om lørdagens fest HER

Sponsoreret indhold
Forbrydelsen er større, end du tror
Jakob Cedergren har en fremmed kvindes liv i sine hænder i den intense one location-thriller ‘Den skyldige’. Find billetter og spilletider her.
EKSTERNT LINK
Nordisk Film

Varmblodet grime-fest i Pumpehuset
Grime møder dancehall, når Pumpehuset i selskab med Droz Daily Steezin inviterer til en forårsfest, der nok skal gøre sit for at skubbe vinterkulden i baggrunden. To liveacts og to dj’s står klar, og missionen er at koble Londons gadementalitet sammen med varme, dansevenlige rytmer.

Direkte fra Sydlondon kommer Sneakbo, som krydrer sine grimede betonfortællinger med varme, dancehall-inspirerede beats. Altid festlige Icekiid fra det talentfulde Cannibal Records-kollektiv står for support, mens J.J. Wild og John Vincent vender plader før, under og efter de to koncerter.

Sneakbo/Icekiid
Lørdag den 4. marts
Pumpehuset
Læs mere om arrangementet på Facebook


Bongo Klub fester på Søhesten
Hvis man ynder at krydre sin bytur med verdensmusikalske toner, har Bongo Klub i længere tid leveret varen med arrangementer på skiftende locations. Lørdag indtager de Søhesten, hvor colombianske Lalo flasher sjældne latinafro-vinyler, mens Dgecko og Tørresø sammen spinner afrobeat-, -funk og -disco.

Bongo Klub
Lørdag den 4. marts
Søhesten
Læs mere om festen på Facebook


Girl power for alle pengene
Who run the world? Svaret giver sig selv lørdag i Absalon, hvor der er ’Girl Power Fest’. Bag pulten står Nanna Balslev og Emma Rosendahl, der sammensætter aftenens fodflyttende soundtrack, som selvfølgelig består af numre med stærke kvinder – fra Beyoncé og Spice Girls til Cher og Gloria Gaynor.

Girl Power Fest
Lørdag den 4. marts
Absalon
Læs mere om festen på Facebook


Nattefest med Lil Boat
Lil Yachty er en af nyere tids mest polariserende hiphop-figurer. Nogle elsker hans stil, andre synes at hans tyggegummi-trap bryder med genrens normer – sidstnævnte er Yachty dog fuldstændig ligeglad med. Lørdag giver han en udsolgt nattekoncert på Rust, men der er et lille antal billetter til salg i døren, og ellers kan man altid komme og feste efter koncerten, hvor folk som Youss og Adam Naima styrer dj-pulten.

Lil Yachty: Natkoncert
Lørdag den 4. marts
Rust
Læs mere om arrangementet på Facebook