Hør fire nye Gorillaz-sange – Vince Staples, Popcaan, D.R.A.M. og Jehnny Beth er gæster

Hør fire nye Gorillaz-sange – Vince Staples, Popcaan, D.R.A.M. og Jehnny Beth er gæster

Det vælter ind med Gorillaz-nyheder denne aften. Bandets nye album ‘Humanz’ er annonceret til at udkomme den 28. april, og med nyheden har tegneseriegruppen delt hele fire nye sange. De er alle ude på streamingtjenesterne, men har også fået individuelle Youtube-videoer, som du kan se forneden.

Her er noget for enhver smag: Fra den hektiske ‘Ascension’ med Vince Staples til den house-hyggelige ‘Andromeda’ med D.R.A.M. – videre til den dystre dancehall på ‘Saturn Barz’ med Popcaan og humørbomben ‘We Got the Power’ med Jehnny Beth fra Savages.

Læs også: Se den vilde trackliste til Gorillaz’ nye album ‘Humanz’ – Pusha T, Grace Jones, Vince Staples m.fl.

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.