Hør Mø synge på Cashmere Cats syrede nye single ‘9 (After Coachella)’

Hør Mø synge på Cashmere Cats syrede nye single ‘9 (After Coachella)’

Cashmere Cat har arbejdet sammen med Kanye West, The Weeknd, Charli XCX, Miguel og mange flere, men den norske producer har også et album i eget navn på vej. ‘Wild Love’ er blevet udskudt et par gange, men der bliver ved med at dumpe nye singler ind: I dag i form af ‘9 (After Coachella)’, der er lavet sammen med Mø og Sophie.

Et syret, hektisk, men også melodisk track, der lidt skal ses som en kombination af de tre parter. Møs melankolske vokal, Cashmere Cats poppede house-sensibilitet og så Sophies alternative og dekonstruerede tilgang til popmusikken.

Britiske Sophie (som altså er en fyr) har arbejdet tæt sammen med PC Music-pladeselskabet, og mellemstykket er uden tvivl hans værk.

Sidst vi hørte fra Mø, var hun også gæst. Dengang på Charli XCX’s ‘Pull Up’

Læs også: Se Møs live-cover af Childish Gambinos funksjæler ‘Redbone’