James Blake møder en højgravid Natalie Portman: Se den smukke video til ‘My Willing Heart’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Når det kommer til de kreative vidundere, må de fleste kunne tilslutte sig det faktum, at Natalie Portman og James Blake efterhånden har fortjent en plads på verdensarvslisten. Var man ikke overbevist før, må man ganske givet være det nu, hvor James Blake har delt musikvideoen til ‘My Willing Heart’ med en højgravid Natalie Portman i hovedrollen.

Videoen er skudt få dage inden Portman nedkom med sin datter, der – trods endnu at befinde sig på indersiden af sin mor – spiller en stor rolle i de smukke, sorthvide billeder, hvor hun rumsterer inde i Portmans fyldige mave. Ligesom nummeret leger videoen med lys og mørke, mens Portman skiftevis svømmer rundt i stille vand og kærtegner sin mave.

‘My Willing Heart’ her hentet fra Blakes seneste album, ‘The Colour in Anything’. Blake fremførte desuden nummeret i en rørende liveversion hos Seth Meyers i efteråret, hvilket bestemt er et syn eller gensyn værd.

James Blake kan fanges på NorthSide til juni.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af