Lorde er tilbage: Se videoen til den storslåede single ‘Green Light’ fra det kommende album ‘Melodrama’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det har været en lang uge at være Lorde-fan. Den newzealandske sangerinde har pirret nysgerrigheden hos sine fans med mystiske tv-reklamer, hvor der blev spillet et lille musikklip med en heftig omgang discoficerede keys – og som de fleste nok havde gættet, viser det sig i dag, at det ganske rigtigt er en del af hendes spritnye single: ‘Green Light’.

I dag er både single med tilhørende musikvideo ude – fulde af dansefordrende beats og masser af energisk Lorde-karisma. I forbindelse med udgivelsen afslørede Lorde til Zane Lowe på Beats 1-radioprogrammet, at nummeret handler om hendes første store hjertesorg.

»Det er denne her fulde pige, der danser rundt til festen og græder over sin ekskæreste, og alle synes, hun er ét stort rod. Det er hende i aften, og i morgen begynder hun at genopbygge sig«.

Lorde tweetede desuden lidt yderligere tanker om singlen: »Jeg er så stolt af denne sang. Den er meget anderledes, og ret uventet. Den er kompleks og sjov og trist og glad og den vil få dig til at DANSE. Det er det første kapitel af en historie, jeg vil fortælle jer, historien om de to sidste, vilde, neonbelyste år af mit liv. Det er her, vi starter«.

Singlen er første skud fra Lordes kommende album, der får titlen ‘Melodrama’ og lander til sommer – måske endda lige i tide til hendes optræden på årets Roskilde Festival. Se videoen til ‘Green Light’ i toppen og albumcoveret til ‘Melodrama’ herunder.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af