Se Hans Philip i Fenar Ahmads ambitiøse lufthavnsreklame – Jens Ole McCoy har lavet musik

»Verden er pludselig så tæt på. Pulsen, når du står på kanten til noget nyt«.

Ordene kommer fra Hans Philip (via voice-over), der spiller hovedrollen i den nye ‘The Journey Is On’-reklame for Københavns Lufthavn, som er instrueret af ‘Underverden’-bagmand Fenar Ahmad og har originalmusik af rapperens Ukendt Kunstner-makker Jens Ole McCoy.

Til reklamen fik Ahmad lov til at lukke og slukke lyset i en hel terminal i lufthavnen, hvor Hans Philip blandt andet er til fest med folk som Stephania Potalivo, Mads Emil Møller, Emilie Lilja og Pernille Teisbæk.

Reklamen slipper også ti slædehunde løs i Terminal C.

»Inspirationen var mere ’Rumrejsen 2001’ blandet med nyere udtryk som The Weeknd. Jeg ville gerne give en aura af rumfilm, og der er en del rumrejsereferencer i de der projektioner og lidt psykedeliske fornemmelser«, siger Ahmad i vores nye interview om reklamen, risikoen for at sælge ud, ’Underverden’-evaluering og fremtiden.

Læs interview: Fenar Ahmad om lufthavnsreklame: »Folk bliver trætte af os, hvis vi stadig står på en betonflok og filmer«

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.