Se Kendrick Lamars vanvittige video til den nye single ‘Humble’

Så blev det officielt Kendrick-sæson. Rapperen har netop udgivet sin anden single på lige så mange uger, og ‘Humble’ ledsages endda af en vild, vanvittig og visuelt betagende musikvideo.

Videoen er instrueret af Dave Meyers og The Little Homies (sidstnævnte tæller over Kendrick selv og TDE-chefen Dave Free) og byder i ydmyghedens tegn på en række kirkelige symboler. Kendrick sidder selv i midten til en genskabelse af Den Sidste Nadver, mens han også rapper iført en slags præstekjole. Hertil spiller han golf, har ild i håret og fremviser Photoshops ‘mirakler’ i forhold til mediernes forkvaklede fremstilling af kvindekroppen.

Den hektiske ‘Humble’ er produceret af Mike Will Made-It og følger efter sidste uges ‘The Heart Part 4’, som ret kraftigt hentydede til, at vi (kryds fingre) kan forvente et nyt Kendrick-album den 7. april.

Læs også: Er tracklisten til Kendrick Lamars kommende album lækket?