Varm op til Sampha-koncerten med to nye smukke tracks

Varm op til Sampha-koncerten med to nye smukke tracks

Hvis du er en af de heldige, der har fået billetter til morgendagens koncert med Sampha i Vega, er der her en god mulighed for at varme forventningerne godt op. Og hvis du ikke ligger inde med billetter, kan det faktisk nås endnu – her er der to gode nye grunde til at svinge vejen forbi den britiske crooners show.

Sampha er i stald hos XL Recordings – et velrenommeret pladeselskab, der blev grundlagt i 1989 (året efter Sampha Sisay kom til verden) af Richard Russell. Russell er både musiker og producer sideløbende med at styre selskabet, hvilket nu har resulteret i et nyt albumprojekt under titlen ‘Everything is Recorded’, der gæstes af både Syd (fra The Internet), Wiki, Giggs og ja, Sampha.

Projektets to nye Sampha-tracks er netop landet online som en del af et dj-set, Russell slap i æteren i går via London-radiostationen Reprezent Radio. De to (helt og aldeles smukke) nye numre, der har Sampha på vokal og klaver, hedder ‘Close But Not Quite’ samt titeltracket ‘Everything Is Recorded’.

Lyt til begge nye numre via Russells podcast herunder (53:58: ‘Close But Not Quite’, 1:13:51: ‘Everything Is Recorded’) – og lyt eventuelt den hele igennem, da den er en regulær lille guldgrube af lækre musikperler.

Læs interview: Sampha synger sorgen ud: »Som menneske er jeg faktisk ikke meget for at tale om tingene«

Annonce