Video: Calvin Harris spiller alle elementerne i ‘Slide’ – hør Frank Oceans nøgne vokal

Video: Calvin Harris spiller alle elementerne i ‘Slide’ – hør Frank Oceans nøgne vokal
Calvin Harris.
Foto: Jason Kempin/Getty Images

Du kan godt tro om igen, hvis du går og tænker, at Calvin Harris udelukkende kan finde ud af at skrue på knapper på en computer. Produceren har delt en ny video på sin Twitter, hvor han gennemgår samtlige elementer i ‘Slide’-singlen, der som bekendt har vokalbesøg fra Frank Ocean (og Migos’ Quavo, jaja…).

Harris spiller dele af sangen på henholdsvis guitar, bas, klaver og keyboard (trommerne udebliver godt nok i live-sammenhæng), og til slut får man også et indblik i, hvordan Frank Oceans vokal lyder helt a cappella uden noget tilhørende musik.

Læs også: Frank Ocean deler første nye sang siden ‘Blonde’ – lyt til ‘Chanel’ her