Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Disney udgiver albummet ‘Metal Disney’, der er præcis hvad det lyder som

Disney udgiver albummet ‘Metal Disney’, der er præcis hvad det lyder som

Har du ikke altid syntes, at Disneys klassiske sange har manglet distortion og dobbeltpedal? Det har Disney i al fald selv tænkt, hvilket har medført, at albummet ‘Metal Disney’ er blevet en realitet, spækket med Disney-sange i 80’er-corny metalversioner.

Ikke overraskende er det et koncept, der først udkom i Japan, men nu er distributionen nået til vore himmelstrøg, hvor man blandt andet kan finde det på Spotify og Apple Music. Albummet er indspillet af en bred vifte af metal-navne, der blandt andet tidligere har spillet med Ozzy Osbourne, Yngwie Malmsteen, Dokken og Obsession.

Du kan blandt andet høre ‘Aladdin’s ‘A Whole New World’, ‘Can You Feel the Love Tonight’ fra ‘Løvernes Konge’ og ‘When You Wish Upon a Star’ med fuld skid på spaden.

Det er i øvrigt ikke første gang, Disney laver et officielt album af Disney-sange i helt anderledes versioner. I 2014 udkom ‘Dconstructed’, der var en samling af EDM-versioner af Disneys musikalske kulturarv.

Læs også: Grunden til tegneseriekarakterer har handsker på er mere kompleks end som så

Advertisement