Fire helt nye album du skal høre i dag

Fire helt nye album du skal høre i dag
Soleima.
Foto: Dennis Morton
Hver fredag guider vi til ugens vigtigste udgivelser – denne uge med blandt andet Soleima og Shamir.

1. Charly Bliss ‘Guppy’

Poppunk kan i nogle tilfælde vække de forkerte konnotationer, men hos Charly Bliss bliver en energisk uprætentiøs rockmusik kombineret med poppede hooks, uden at der bliver trådt for meget i enten den ene eller ande grøft. ‘Guppy’ er newyorkernes debutalbum.

Hør albummet på Spotify HER.

Hør albummet på Apple Music HER.


2. Shamir ‘Hope’

Shamir brød igennem med det ret uimodståelige debutalbum ‘Ratchet’ (2015), hvor den unge Las Vegas-musiker skamløst miksede disco, house, pop og rap til sit helt eget udtryk. Den sti ville han dog ikke fortsætte i, hvilket resulterede i et brud med pladeselskabet XL. ‘Hope’ er indspillet over en enkelt weekend og udgivet til gratis afbenyttelse, og her kaster Shamir sig over intim rockmusik, der – med hans egne ord – kombinerer en kærlighed til popmusik, outsidermusik og lo-fi-musik.

Download albummet HER.


3. Soleima ‘No. 14.’

Det er præcis to år siden, vi havde premiere på Soleimas debutsingle ‘My Boi’, men nu er Sarah Mariegaard endelig klar med sit debut(mini)album. Syv farverige, festlige numre af boblende og funky popmusik toppet af Mariegaards sødmefulde vokal.

Hør albummet på Spotify HER.

Hør albummet på Apple Music HER.


4. Joe Goddard ‘Electric Lines’

Siden årtusindskiftet har Joe Goddard huseret i det danseglade popkollektiv Hot Chip, men briten har også behov for at folde sine egenskaber ud på egen hånd. ‘Electric Lines’ er hans første soloalbum siden 2009, selv om mellemtiden også har budt på duoprojektet The 2 Bears (udover Hot Chip altså).

Hør albummet på Spotify HER.

Hør albummet på Apple Music HER.

Sponsoreret indhold
Verdens mindste 14-tommers laptop
ASUS har med ZenBook 14 skabt et lille, bærbart mesterstykke med enorme kræfter pakket ind i tidløst design. Læs mere her.
ASUS