»En nyklassiker inden for homofilmen« – se ’God’s Own Country’ på C More

Girlpower i Carpool Karaoke: Se Victoria Beckham og James Corden i nostalgisk fællessang

James Corden har haft held til at trække rigtig mange aktuelle superstjerner ind på forsædet af sin firehjulstrækker i Carpool Karaoke, men forleden var der dømt rendyrket 90’er-nostalgi, da eks-Spice Girls-medlem Victoria Beckham gæstede det faste ‘The Late Late Show’-indslag.

Cordens og Beckhams fælles køretur skete som led i en spoof på 80’er-klassikeren ‘Mannequin’, en romantisk komedie, hvor en arbejdsløs kunstner forelsker sig i en – for ham levende – mannequin-dukke i et stormagasin. Det giver nok sig selv, hvordan rollerne er fordelt i sketchen, og den håbløse romance leder altså undervejs Corden og Beckham ind i firehjulstrækkeren, hvor de to skråler med på megahittet ‘Spice Up Your Life’.

Læs også: James Corden har det for vildt i Carpool Karaoke med Take That

Advertisement