Lykkelige Lana Del Rey? Se coveret til det nye album ‘Lust for Life’

Lykkelige Lana Del Rey? Se coveret til det nye album ‘Lust for Life’

Tager man et kig på Lana Del Reys første to album, ‘Born To Die’ og ‘Ultraviolence’, finder man et par gennemgående fællestræk. Coveret prydes af en alvorlig Lana Del Rey, og stemningen (slået stærkt an af de destruktive titler og ikke mindst af tracklisterne) emmer af melankoli – sågar en form for romantiserende dødsfiksering.

Titeltemaet lettede en kende, da vi forrige år fik ‘Honeymoon’ – tracktematikkerne not so much. Nu er Lana Del Rey på trapperne med sin tredje langspiller, og baseret på førstesingle, albumtitel og -cover kunne det tyde på, vi i denne omgang kan forvente mere dur end mol (i hvert fald tematisk) fra Lana.

Albumcoveret, som Lana Del Rey smed online i går aftes, forestiller – som på de foregående album – sangerinden selv (se billedet nederst på siden). Denne gang smiler hun dog bredt og overbevisende, mens titlen ‘Lust for Life’ positivt pryder underneden. Førstesinglen, ‘Love’, og dens tilhørende video følger desuden også en Lana, der glimtvis virker noget nær lykkelig.

Om nyforelskelsen og livs- frem for dødsdriften bliver toneangivende for resten af albummet, skal vi ikke kunne sige. Dog lader det heldigvis ikke til, at humørsvingningerne er et opgør med hendes kendetegnende, romantiske nostalgistil. Vi får se – rygterne siger, albummet lander i næste måned.

Læs også: Se den overnaturlige trailer til Lana Del Reys nye album ‘Lust for Life’

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Album Cover – Lust for Life

Et opslag delt af Lana Del Rey (@lanadelrey) den

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af