Roskilde Festival: Phlake åbner Orange Scene – se hvornår det endelige program slippes løs

Roskilde Festival: Phlake åbner Orange Scene – se hvornår det endelige program slippes løs

Da Phlake sidste år spillede på Roskilde Festivals Rising-scene, var interessen så stor, at det skabte kaoslignende tilstande i campingområdet. Nu får den danske r’n’b-duo lidt mere plads at boltre sig på, da det netop er blevet afsløret, at Phlake får æren af at åbne Orange Scene i 2017.

Sidste år blev festivalens største scene åbnet af Damon Albarn og The Orchestra of Syrian Musicians, men nu vender Roskilde Festival atter tilbage til traditionen med at lade et dansk navn stå for æren.

Phlake-forsanger Mads Bo udtaler:
»Roskilde Festival var den første festival, jeg hørte om, da jeg var lille. Lige siden har jeg haft en tilbagevendende drøm i orange farver. Når jeg kører forbi Dyrskuepladsen ude på motorvejen tænker jeg altid, at derinde bag træerne ligger Orange Scene. Jeg glæder mig som en vanvittig til, at det går op for mig, at jeg står der«.

Phlake udsendte for 10 dage siden ‘Chunks’, deres første single siden debutalbummet ‘Slush Hours’.

I samme ombæring har Roskilde Festival løftet sløret for, hvornår de annoncerer årets fulde program: Det går ned onsdag den 5. april kl. 08.00, hvor der kommer 77 nye navne på programmet.

Læs også: Kære Roskilde Festival: Fire ønsker til den endelige plakat

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af