»Take off all your clothes«: Hør Lana Del Reys duet med The Weeknd, ‘Lust For Life’

»Tak for at lade mig være en del af det her. Det er også en ære at være den første feature i din diskografi«, skrev The Weeknd i går på sin Instagram med henblik på Lana Del Reys nye single ‘Lust For Life’, som har den canadiske crooner som gæst.

Sangen er titelnummeret fra Del Reys kommende album (som stadig mangler en endelig udgivelsesdato) og altså første gang, at sangerinden har inviteret en anden vokalist med på et af sine numre. Man kan dog sige, at The Weeknd gengælder tjenesten, da Del Reys stemme var at finde på både ‘Beauty Behind the Madness’ og ‘Starboy’.

I videoen synger makkerparret serenade til hinanden fra toppen af Hollywood-skiltet, og der er både noget kødeligt og noget ungdomsgeneration-kommentar at lede ud fra teksten, som ligger over den elektroniske doo-wop-ballade.

‘Lust For Life’ følger efter singlen ‘Love’, som udkom i februar.

Læs også: Lana Del Rey tager på sci-fi-kærlighedseventyr i video til ‘Love’