Tyler, the Creator laver titelsang til nyt Netflix-show – hør den her

Tyler, the Creator laver titelsang til nyt Netflix-show – hør den her

Henover weekenden blev det afsløret, at Tyler, the Creator står bag den nye temasang til Bill Nyes kommende Netflix-show ‘Bill Nye Saves the World’. Nu er introen til programmet udkommet som en teaser, og du kan høre Tylers opdaterede version af den 25 år gamle titelsang forneden.

Du kan også se et kort klip, hvor Tyler og tv-værten kendt som Bill Nye the Science Guy taler om showet, den nye sang (som er en slags homage til originalen) og hvilken indflydelse, det originale program har haft på en hel generation af børn.

Bill Nye forklarer valget af Tyler med den simple årsag, at: »Han er the man. Han har beatet. Han forstod beatet. Det går helt tilbage til den originale sang for 25 år siden«.

Her i Danmark er Bill Nye måske ikke et kendt navn, men hvis man var barn i 90’ernes USA, kunne man ikke undgå ham. Nyes videnskabsprogrammer for børn omhandlede fysik, biologi, rummet, jorden og alt der i mellem, som blev analyseret og forklaret i et børnevenligt sprog og miljø. Det nye program følger samme idé og tankegang, men denne gang med Netflix-millioner i ryggen og en kæmpe platform at komme ud på, så mon ikke det har gode chancer for at bide sig fast verden over.

Den tætteste danske pendant må være DR-programmerne ‘Store Nørd’ og ‘Lille Nørd’, der begge havde samme formål i forskellige aldersgrupper.

Tyler, the Creator er også aktuel på det nye Frank Ocean-track ’Biking’, hvor de to herrer også får selskab af Jay Z. Det var med på vores liste over ugens bedste tracks.

‘Bill Nye Saves the World’ har premiere på Netflix den 21. april.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Tyler, The Creator har en dokumentar på vej

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af