»Et spektakulært portræt af en diva« – se filmen om Grace Jones på C More

YouTuber udstiller The Chainsmokers’ ulideligt simple EDM: Skriver sang på få sekunder

YouTuber udstiller The Chainsmokers’ ulideligt simple EDM: Skriver sang på få sekunder
Foto: Mike Windle/Getty Images

Musiknørder og connoisseurs har længe nydt at grine i skægget over populærmusikkens trivialiteter. Skrillex og dubsteppen er blevet sammenlignet med en vaskemaskine på et fucked up centrifugeringsprogram, moderne rap har lagt ryg til mange prygl og selv Alt-J-formularen er blevet udstillet.

Nu er turen kommet til den fnuglette handelsskole-EDM, der smager af lige så lidt som en lightversionen af en smøreost naturel. Helt specifikt står The Chainsmokers for skud, der efter at have udgivet sit første fuldlængdealbum ‘Memories’, strøg direkte til tops på den amerikanske Billboard-liste. Hvordan kan de det, når deres musik er bygget over de samme tre akkorder og teksterne handler om ligegyldigheder, synes YouTube-brugeren John Fassold at spørge sig selv om?

I en video demonstrerer han, den simple læst The Chainsmokers’ (og et hav af andre populære kunstnere) sange er skåret over. Basically: Lær tre akkorder, variér over dem og skriv tekster om ligegyldigheder og nævn specifikke stednavne, et voilà, du er nummer et.

John Fassold lader til at være fast besluttet på at bashe The Chainsmokers. I forbindelse med videoen udgav han også den her:

The Chainsmokers griner nok alligevel hele vejen ned til sparekassen.

Læs også: Hvad har vi gjort for at fortjene Coldplays nye single med The Chainsmokers?