21 Savage, Drake og Young Thug mødes på skørt nyt nummer ‘Issa’

21 Savage, Drake og Young Thug mødes på skørt nyt nummer ‘Issa’
21 Savage og Drake.

Hvis du nogensinde har ønsket dig en pegebog for hiphoppere, har 21 Savage, Drake og Young Thug hermed hørt din bøn. De tre herrer har netop sluppet nummeret ‘Issa’ (den hurtige 21 Savage-ficerede slang-facon at sige »it’s a« på), og foruden at have smooth, tilbagelænet banger-potentiale, byder nummeret på masser af random pege-materiale – lige fra en Kylie (»might be a Jenner«) og neglelakker til malerier (»bitch, that’s art«), ægte strippere og babysittere.

Både 21 Savage, Young Thug og Drake leverer de underholdende linjer til tracket (husk nu at følge med i teksten, så du kan pege med på tingene på vejen – hvis du vel at mærke har en stripper eller en Jenner ved hånden).

Nummeret kan downloades lige HER eller høres via EmHotSpot lige HER.

Læs også: Se Drakes Billboard Awards-optræden: Spiller ‘Gyalchester’ midt i et springvand

Annonce