Desiigner tager prisen for årets hidtil mest tåkrummende koncert

Desiigner tager prisen for årets hidtil mest tåkrummende koncert

A cappella-indledningen i en helt tavs sal. 50 plus-damerne, der svajer og smiler. At han smider trøjen.

Der er så meget, der er galt med Desiigners showcase forud for Grammy-uddelingen, at vi ikke har pixel nok til at liste det her.

Egentlig er der ikke noget galt med Desiigners optræden som sådan – det havde fungeret, hvis publikum var oppe at køre – men mismatchet mellem det komplet paralyserede, bovlamme publikum og Desiigners vanvidsenergi på scenen får tæerne til at krølle sig sammen som en pose flæskesvær – hvilket også har placeret videoen på Reddits /r/cringe. Der er så mange modsatrettede energier i det lokale, at det næsten bliver ubehageligt at se på. Det gør det i endnu højere grad til en gåde, hvorfor Vevo har valgt at lægge den til offentligt skue.

Se bare – på eget ansvar.

De mudrede mikrofoner. Det overskyggende backtrack. At Desiigner løber ned og tager en cocktail fra de sirligt opstillede hviddugede rundborde. »I want everybody to make some noise right nooow«, efterfulgt af en fjern piben. Alt er galt.

Men vent, det stopper ikke her. Desiigners Vevo har lagt endnu en video fra showcasen op, hvor Lil Yachty er inviteret med på scenen til tracket ‘Outlet’. Og han ligner virkelig én, der har luret hvor underligt det hele er, som han står der og danser som den 25-årige mormon, der er til fest for første gang.

Hatten af for at Desiigner rent faktisk gennemfører koncerten uden at gå på kompromis. Han må være enten iskold eller ekstremt dårlig til at vejre stemningen.

Læs også: Nardwuars interview med Desiigner er vanvittigt