Agentfilm med overskud – se 'Kingsman: The Golden Circle' på C More her

Diddy opfinder en helt ny livsfilosofi ved at beskære Jenner-søstre ud af et billede

Diddy opfinder en helt ny livsfilosofi ved at beskære Jenner-søstre ud af et billede
Foto: Dia Dipasupil/Getty Images

Egentlig er det et kæmpe pikhovedmove, men internettet lader til at elske Sean Combs’ iskolde tilgang til billedbeskæring. Efter sidste uges Met Gala delte Kylie Jenner på Instagram et billede fra aftenen, hvor hende og søsteren Kendall poserer med Jaden Smith, Migos, Travis Scott, Wiz Khalifa og ikke mindst Diddy.

Et opslag delt af Kylie (@kyliejenner) den

Ind i mellem er underholdningsbranchens pinger så meget i ledtog med hinanden, at de deler hinandens billeder. Således også Diddy. Forskellen på Kylie Jenners billede til det han delte er bare, at han har skåret Jenner-søstrene ud og givet billedet hashtagget #BlackExellence.

#teamlove #blackexcellence

Et opslag delt af DIDDY (@diddy) den

Og det blev i den grad bemærket på Twitter.

Det er nu blevet omdøbt til et såkaldt #Diddycrop.

Annonce

#Diddycrop bliver lige nu brugt som en del af en større tankerevolution og arbejdet ind i sproget som et helt nyt udtryk for at fjerne uønskede elementer i dit liv.

Men som det allerede var blevet tydeliggjort den aften, var Diddy i et vældigt humør. Han havde blandt andet køligt slænget sig på trappen ved den æggehvide løber i sit ‘Star Trek’-pimp suit (artikelbilledet). Men det bedste af det hele – og det, der højner det til mere end bare et iskoldt move – er at Diddy har gjort det før.

Stakkels Jenner-søstrene. De kan bare ikke vinde for tiden.

Læs også: Kendall Jenners Pepsi-reklame forenede faktisk internettet: Alle hadede den