Gorillaz giver koncert i København

Gorillaz giver koncert i København

Verdens bedste virtuelle band kommer til Danmark: Gorillaz giver koncert i Royal Arena den 4. november.

Damon Albarn og hans kumpaner tager fra juli på en længere turné i USA, men når vinteren banker på døren, vender bandet hjem til en europaturné med 21 stop på vejen. ‘Humanz Tour’ starter den 1. november i Luxembourg og rammer altså Danmark tre dage senere – sidste koncert er den 4. december i 02 Arena i London.

Der bliver pakket på scenen i Royal Arena: Den virtuelle kvartet bestående af Murdoc Niccals, Noodle, Russel Hobbs og 2D får selskab af Gorillaz’ liveband, der udover Damon Albarn består af Gabriel Wallace, Mike Smith, Jesse Hackett, Jeff Wootton, Karl Vanden Bossche og Seye Adelekan.

Hertil står der i en pressemeddelelse, at man kan forvente »udvalgte kunstnere fra Gorillaz’ familie af feature-artister«.

Gorillaz udgav i fredags comeback-albummet ‘Humanz’ – gruppens første i syv år – der byder på en overvældende liste af gæstevokalister – fra Pusha T og Vince Staples til Grace Jones og Kelela. Tiden vil vise, hvem vi får fornøjelsen af i København.

Billetsalget starter fredag 5. maj kl. 10.00 via Ticketmaster.

Gorillaz (UK)
4. november
Royal Arena
Billetpris: 650 / 550 / 470 / 370 kr.

Læs også: Vi var til hemmelig Gorillaz-koncert i London – tegneseriebandet er tilbage for fuld styrke

Copenhagen-Gorillaz'd