Katy Perry klar til at droppe beefen med Taylor Swift – James Corden fredsmægler

Hiphop og beefs hænger sammen som kylling og vafler, mens det i pop-gamet er lidt mere sjældent forekommende. Derfor har Taylor Swifts beef med Katy Perry også fået uforholdsmæssigt meget opmærksomhed – særligt grundet Swifts ‘Bad Blood’, der anses som en samlet fuckfinger til Perry.

Det har længe været rygtet, at beefen opstod omkring nogle backup-dansere, som Taylor Swift tilsyneladende føler, Perry stjal fra hende. Siden har de ikke talt sammen.

Men nu har Katy Perry i James Cordens karaoke-karet rakt en forsonende hånd ud. Ish.

I segmentet, som du kan se herover, forklarer hun situationen, men taler grundlæggende set stadig med store bogstaver.

Hvorvidt Taylor Swift ser det her som en forsoning er meget usikkert. Hun mener utvivlsomt, at undskyldningen skal falde den anden vej. Læg dertil at Katy Perry for nylig offentliggjorde nummeret ‘Swish Swish’, der anses som et kontra-diss til Swift.

Læs også: Musikårets 10 skøreste beefs

Annonce