Lil Uzi Verts halsbrækkende stagedive øger forventningerne til hans Roskilde-koncert

Lil Uzi Verts halsbrækkende stagedive øger forventningerne til hans Roskilde-koncert

Uanset hvad man mener om Lil Uzi Vert må man bare erkende, at han har et intenst forhold til sine fans, der ofte bringer ham i situationer, der ville virke angstprovokerende for selv en jægersoldat. Som når han for eksempel bliver tacklet af overgearede fans. Eller må flygte over et hegn.

Men en del af forklaringen er også, at han selv puster til flammen. Det gjorde han i den grad i weekenden, hvor han under ‘Money Longer’ kastede sig ud i et af årets nok mest halsbrækkende stagedives. Fra scenekanten under festivalen Rolling Loud i Miami sprang Philadelphia-rapperen ud i menneskemængden fra en højde, der får en 3-meter-vippe i en svømmehal til at blegne. Forskellen er bare, at Lil Uzi Vert her har en væsentligt højere risiko for at ramme bunden.

Det ser helt bananas ud på videoer derfra:

All My Friends Are Dead ⚰️Push Me To The Edge @liluzivert @arsenic #liluzivert #rollingloud #xotourlife

Et opslag delt af 1633 (@sixteenthirtythree) den

Sponsoreret indhold
Tag et smut med Iris Gold til Berlin
Iris Gold har en travl kalender, der har bragt hende en tur til Berlin. Turen byder både på Michael Jackson-inspirerede sceneoutfits og en meget høflig JBL-højttaler.

Det bliver endnu mere dødsforagtende med tanke på, at han faktisk ikke hopper fra scenekanten, hvor man må formode menneskemængden har været tættest, men fra lydteltet ude midt i menneskehavet.

I sidste uge var det Travis Scott, der løb med opmærksomheden, fordi hans publikum hoppede fra tredje sals højde ned i en moshpit. Den kobling var da heller ikke sen til at blive spottet:

Lil Uzi Vert spiller lørdag 21.30 på Apollo under årets Roskilde Festival. Det bliver sinds.

Læs også: Travis Scott, Lil Uzi Vert og Quavo laver vilde stunts i musikvideoen til ‘Get Off’