Premiere: Anya smutter til Mallorca i videoen til den nye single ‘Neverbeen’

»Da jeg skrev ‘Neverbeen’ opdagede jeg en 90’er-agtig boyband-lyd hos mig selv, som jeg blev nødt til at udforske«, fortæller Anya, som på sin nye single har udfordret sig selv til at synge mere insisterende – en facon at bruge stemmen på, som mindede sangerinden om den måde, boybands som Take That sang på i 90’erne.

Den nye single er produceret af Vasco, og på tekstplan er nummeret Anyas opfordring til at turde være tættere med andre mennesker:

»’Neverbeen’ handler om behovet for at trække en person helt ind i ens inderste sfære, der hvor man kan snakke om alt og være ærlig og oprigtig«, siger hun.

Singlen ledsages af en musikvideo, som er optaget på Mallorca og skudt af Anyas kæreste, fotografen Jonas Fogh – så hvis den til tider ligner en hjemmevideo, så er det fordi, at det rent faktisk er det.