Oplev Andy Serkins Oscar-værdige præstation i 'Abernes planet: Opgøret'

Se Gents’ overvældende video til ‘I Wanna Be Free’: »Alle længes efter frihed«

Det kræver noget at give fuldstændigt slip på den kreative proces, når det drejer sig om ens kunst. Gents er rigtig glade for Rasmus Petersens film, og i den forbindelse har de givet instruktøren fuldstændig frie hænder til at lave musikvideoen til nummeret ‘I Wanna Be Free’ fra duoens stærke debutalbum ‘About Time’. Den færdige video er det første, Gents selv ser til videoen.

Petersens resultat er en farverig og sansemættet kollage, hvor forskellige historier og flotte settings væves sammen til en overvældende helhed, hvor man godt kan fornemme begrebet ‘frihed’.

»Den fragmenterede kollagestil tilføjer en interessant billedside til sangen, hvor man bliver smidt direkte ind i en masse forskellige situationer og kontekster. Der er så mange forskellige karakterer og historier, som man selv kan få lov til at digte videre på, og det er noget af det fedeste ved både musik og film – at man ved selv at drømme den videre fortælling, gør den til sit egen. Alle længes efter frihed, og ‘I Wanna Be Free’ er en håndsrækning til alle dem derude, der stadig leder«, udtaler Gents om det færdige resultat.

Husk, at du kan opleve Gents live, når de på torsdag spiller til vores Spot Festival Pre-Party på Radar, der arrangeres i samarbejde med s!b!p!.

Læs mere om arrangementet på Facebook HER.

Læs interview: På sejltur med Gents: »Vi er på en måde en slags yin og yang«

Advertisement