»Sjældent stærk musikdokumentar« – se den rørende ’Amy’ på C More

Se Gorillaz spille ‘Feel Good, Inc.’ hos ‘The Late Show’ med Stephen Colbert som gæsterapper

Gorillaz er godt i gang med at tage hele talkshowmøllen i USA ovenpå udgivelsen af comebackalbummet ‘Humanz’, og forleden var det Stephen Colberts ‘The Late Show’, som stod for tur. Her spillede Damon Albarn og co. den nye ‘Let Me Out’ med Pusha T, men derudover tog de også publikum med på et nostalgitrip.

Kæmpehittet ‘Feel Good, Inc.’ blev nemlig leveret i en specialdesignet version til aftenen, hvor Colbert erstattede De La Soul og fra en balkon i studiet fyrede nogle alternative vers af. »Ladies, ponies at the track, it’s my mayonnaise attack«, lød det blandt andet inde fra studieværtens pelshætte.

Gorillaz spiller koncert i Danmark i Royal Arena den 4. november.

Læs også: Video: Se Gorillaz blive tvunget ud i akavet freestyle hos ‘Sway In The Morning’

Advertisement