Se James Blake spille akustisk cover af Frank Oceans ‘Godspeed’

Se James Blake spille akustisk cover af Frank Oceans ‘Godspeed’
James Blake på sidste års Roskilde Festival.
Foto: Samy Khabthani/Soundvenue

James Blake har efterhånden haft en finger med i spillet hos nogle af musikkens allerstærkeste spillere – lige fra Beyoncé og Bon Iver til Kanye og Kendrick. Et af de særdeles vellykkede, nyere samarbejder, var makkerskabet med Frank Ocean, der kunne høres på tre forskellige tracks på ‘Blonde’.

Et af numrene, Blake havde leget producer på, var ‘Godspeed’. Et nummer, der derfor også fandt vej til setlisten, da Blake i søndags spillede en akustisk klaverkoncert i Arizona, hvilket der heldigvis er landet en lille videosnas af, som kan ses herunder.

Stiller det lille klip ikke din ‘Godspeed’-coversult, kan du tage en bid mere ved at se eller gense Stormzy, der for nyligt leverede en intim version af nummeret i BBC’s Live Lounge.