Vince Staples annoncerer nyt album ‘Big Fish Theory’ – se videoen til den skarpe førstesingle ‘Big Fish’

For et par måneder siden afslørede Vince Staples, at han havde gang i efterfølgeren til det mesterlige debutalbum ‘Summertime ’06’ (samt ep’en ‘Prima Donna’). Nu er der endelig kommet bevismateriale til udsagnet i form af både singlen ‘Big Fish’ med tilhørende video, albumtitel og coverbillede.

Det kommende album, der får titlen ‘Big Fish Theory’, lander den 23. juni, og det første skud derfra følger den maritime, røde tråd. Den David Helman-instruerede video følger Staples, der er på særdeles dybt og haj-spækket vand, mens han skyder linjer afsted med sit karakteristiske, skarpe flow, der som altid lyder lige så æggende bouncy som ubesværet tilbagelænet.

Nummeret inkluderer et fængende hook leveret af Juicy J, mens Christian Rich (der tidligere har leget med blandt andre Drake og Earl Sweatshirt) står for produktionen.

Albummet bliver desuden bakket op af en turné med titlen ‘The Life Aquatic Tour’, der i både titel og plakatkunst er inspireret af den ikoniske Wes Anderson-film ‘The Life Aquatic’. På plakaten ligner Vince Staples bestemt også en anden Bill Murray med både hav-habit og hue on point.

Turnéen runder desværre ikke Danmark i denne omgang, men da han rammer både Norge og Belgien til august, er det da ikke helt utænkeligt, at han kunne finde på at smide et par ekstra europæiske datoer ind imellem.

Se videoen til ‘Big Fish’ i toppen og coverkunsten til det kommende album samt tourplakaten herunder.

big-fish-theory-vince-staples vincestaples-bn